Reformes i ampliacions - 2011. Mequinenza (Espanya)


CONCURS CENTRAL MEQUINENZA

Localització:
MEQUINENZA, ESPANYA

Client:
PRIVAT

Fase:
CONSURS D'IDEES

Data inici del concurs:
2011

Descripció:
REFORMA I ADECUACIÓ DE LA CENTRAL HIDROELÈCTRICA DE MEQUINENZA.
LA INTERVENCIÓ TRACTA D'ENTENDRE LA PRESA COM UN ESPAI D'OPORTUNITAT PER REVITALITZAR LA RIBA DEL RIU EBRE.
EL PROJECTE EXTREU LA DURESA VISUAL DERIVADA DE L'EXCÉS DE FORMIGÓ I FACILITA LA TORNADA DE LA VEGETACIÓ AUTÒCTONA ADJACENT Al RIU.
ELS ALTS MURS DE FORMIGÓ ARMAT EXISTENTS ES REVESTEIXEN AMB UN FI ENTRAMAT DE CABLES D'ACER CORRUGAT PERQUÈ DIFERENTS PLANTES TREPADORAS AUTÒCOTONES EL PUGUIN COLONITZAR. D'AQUESTA FORMA ES PRETÉN RETORNAR ELS COLORS I TEXTURES A LA RIBA DEL RIU EBRE, INTEGRANT AIXÍ LA PRESA Al TERRITORI I HUMANITZANT A L´HORA LA CENTRAL.